Uloguj se i ti na “Ulični fejsbuk”!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Neformalna grupa mladih aktivista iz BiH organizuje javnu akciju “Ulični fejsbuk” u subotu, 25. maja, od 12 do 15 sati, u Sarajevu, Zenici, Banjaluci, Trebinju, Mostaru i Gornjem Vakufu/Uskoplju. Detalje o mjestu održavanja akcije pronađite ovdje. (www.karakter.ba)

U sklopu “Uličnog fejsbuka”, svi posjetitelji će moći javno da iznesu svoje stavove, pozitivne ili negativne, te da ih objave na veliki fejsbuk zid. Imat će i mogućnost da upišu svoj mail na karAKTernu mailing listu. Sve objave i mail-ovi ulaze u bazu podataka mladih kako bi usmjerile buduće djelovanje ove aktivističke mreže.

Građanima će biti ponuđena anketa o promjeni u društvu koju bi željeli da vide. Njih treba da se pita, a ovako će znati da ih neko sluša.

Cilj “Uličnog fejsbuka” je ohrabrivanje mladih da progovore javno.

“Ovako ćemo podstaći sugrađane na razgovor i razmišljanje o bitnosti njihovog učešća u društvu. Niko nije sam!”, izjavili su aktivisti/kinje grupe KarAKTer.

Pozivamo sve medije i građane, a posebno mlade ljude, da nam se odvažno pridruže i pokažu koliki je njihov KarAKTer.

Za više informacija kontaktirajte nas preko naše facebook stranice. (https://www.facebook.com/karAKTer.ba)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.