Uskoro će opet da vas zabave Carrie, Miranda, Charlotte i Samatha

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

51-godišnja glumica Sarah Jessica Parker, koja ovih dana promoviše svoju najnoviju HBO seriju “Divorce” kojom se vraća na male ekrane poslije skoro pa 12 godina pauze, je izjavila kako ni ona, niti njene kolegice nisu rekle konačno “zbogom” snimanju legendarne serije koja je kasnije bila pretočena i u film, i to ne jedan, već dva!

“Nijedna od nas nije rekla NE. Još uvijek ne znam da li će to biti novi film ili nastavak serije, ali uskoro će najvjerovatnije opet da vas zabave Carrie, Miranda, Charlotte i Samatha. Koliko sam upućena trenutno producenti još uvijek vijećaju da li da vraćaju seriju na male ekrane ili da snimimo još jedan film.”

Parker je zajedno sa koleginicama – Cynthia Nixon, Kristin Davis i Kim Cattrall igrala u sada već megapopularnoj seriji, u periodu od 1998. do 2004., da bi se čuvena četvorka okupila snimajući prvo jedan film 2008., a zatim i drugi 4 godine kasnije, prenosi Elle.

Sada, nakon 12 godina pauze, SJP se vraća na mali ekran uz pomoć nove HBO serije “Divorce”, koji ju osmislila Sharon Horgan, irska spisateljica i zvijezda serije Catastrophe.

Parker u seriji glumi sa Thomas Haden Churchom ženu čiji brak se raspada. Totalno suprotnu ulogu Carrie, kolumnistkinje koja nema sreće u ljubavi, i dane mahom provodi družeći se svoje tri tako različite i lude drugarice.

Divorce počinje sa prikazivanjem 11. oktobra. Do tada, prisećamo se najzabavnijih momenata iz serije “Sex and the city” s nadom da ćemo ipak uskoro gledati seriju, a ne film…

Više vijesti