Uskoro nova donacija za porodilište u Kantonalnoj bolnici Zenica

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Sarajevo, Travnik, Kakanj, Bugojno, Gornji Vakuf, Livno, Bihać i Jajce su prvi od 20 gradova koji su primili donacije Pampersa u obliku namještaja i pelena za novorođenčad, a povodom 11 godina partnerstva Pampers-a i UNICEF-a u kampanji “1 pakovanje = 1 vakcina”.

Ostalih 12 gradova, Tešanj, Tuzla, Zenica, Derventa, Banja Luka, Brčko, Gračanica, Mostar (2 porodilišta), Doboj, Velika Kladuša, Konjic i Zvornik će također primiti vrijednu pomoć u narednom periodu. Zahvaljujući ovoj pomoći, porodilišta u 20 gradova će imati bolje uslove za mame i bebe u njihovom najosjetljivijem periodu.

Ove gradove su izabrali građani Bosne i Hercegovine koji su glasali na službenoj Facebook stranici u decembru prošle godine.

Ove godine kampanjom “1 pakovanje = 1 vakcina” Pampers i UNICEF slave 11 godina partnerstva. Tokom ovog perioda su demonstrirali da zajedno mogu poboljšati živote majki i djece širom svijeta.

Pampers će, u znak zahvalnosti svim roditeljima u Bosni i Hercegovini, koji su učestvovali u kampanji, podržati bolnice u 20 gradova, nudeći namještaj i pelene za novorođenčad.

Svi su mogli glasati na Pampers Facebook stranici za jedan grad u Bosni i Hercegovini gdje će porodilište biti modernizovano, osiguravajući namještaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način su ljudi, koji su glasali, pokazali dobru volju koja će pomoći majkama i djeci u Bosni i Hercegovini i širom svijeta, demonstrirajući još jednom da zajedno možemo transformisati svijet nabolje. Svaka osoba je u ovome mogla postati “jedan glas”, u 11. godini partnerstva Pampers-a i UNICEF-a i kampanji “1 pakovanje = 1 vakcina” kako bi se poboljšali životi majki i djece širom svijeta.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.