Uspostavljanje bolje saradnje KB Zenica i KCUM Koševo

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U posjeti Ministarstvu zdravstva Zeničko- dobojskog kantona bili su predstavnici Kliničkog univerzitetskog centra u Sarajevu na čelu sa dr. Mirzom Dilićem, direktorom internih discipline KUC Sarajevo.

Posjeta je započela radnim sastankom u Ministarstvu zdravstva ZDK sa ministricom Senkom Balorda, direktorom Zavoda za zdravstveno osiguranje ZDK Senaidom Begićem i direktorom Kantonalne bolnice Zenica Bahrudinom Hasanbašićem sa saradnicima.

Razgovaralo se o dodatnim izmjenama Ugovora ZZO ZDK, Ministarstva zdravstva ZDK i Kliničkog centra u Sarajevu u pružanju usluga osiguranicima sa područja Zeničko- dobojskog kantona, Kantona koji je većinski osnivač Kliničkog centra Sarajevo.

Potom je upriličena posjeta Onkološkom odjelu i Dijagnostičkom centru Kantonalne bolnice u Zenici.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.