-4.5 C
Visoko
22. Januara 2022.

Vijećnica Delila Novokmet Halilović pristupila članstvu OO SDA Visoko

Poštovani, Dana 16.03.2013. godine u prostorijama Stranke demokratske akcije Visoko, upriličen je sastanak sa grupom mladih ljudi koji su iskazali želju da se učlane i politički angažuju u Stranci demokratske akcije Visoko.

Interesantno je istaknuti da je riječ o mladim ljudima koji su ranije bili članovi SBB-a. Mahira Blažević, Emina Konjo, Nedžad Halilović, Irmela Blažević, Sabina Konjo i vijećnica Delila Novokmet Halilović iskazali su želju i volju da svoje potencijale stave na raspolaganje najjačoj političkoj stranci u Visokom, te su SDA okarakterisali kao pokretačku snagu.

delila_novokmet_sda

Novi članovi SDA su se izjasnili o svojim razlozima prelaska, gdje između ostalog ističu:

”U SBB smo pristupili zbog prijatelja, ali od početka smo znali da to nije to. Cilj nam je da radimo i da budemo društveno korisni. Sada, kada smo u SDA, želimo da doprinesemo još više i da napravimo rezultat, kao i da pomognemo SDA Visoko, koja vidno ima dobar program i koja teži da radi u interesu svih građana, a što se vidi i kroz rad načelnice gđe Amre Babić.”

sda_saopcenje2

SDA Visoko izražava zadovoljstvo što je imala priliku ugostiti nove članove , te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane koji prepoznaju rad i djelovanje SDA Visoko da se pridruže našem timu.

S poštovanjem,
OO SDA Visoko

Vezani članci

ALARMANTNO: U Domu zdravlja Visoko, veliki broj medicinskog osoblja zaraženo koronavirusom

VISOKOIN.COM

Raste broj hospitalizovanih u ZDK, sve više zaraženog medicinskog osoblja

VISOKOIN.COM

Wood Team d.o.o traži za podružnicu Visoko motivisane radnike

VISOKOIN.COM

Teška krađa u restoran brze hrane “MAK Doner”

VISOKOIN.COM

„Metallon“ i „Hassul“ partneri u opremanju učionica Gimnazije „Visoko“

VISOKOIN.COM

Sretna vam Nova godina!

VISOKOIN.COM

Unesite komentar