Više od polovine žena za Valentinovo će obući seksi gaćice

Oko 43 posto žena u torbici uvijek nosi par gaćica koji im služe “za svaki slučaj”, bilo kao priprema za mogući seks ili jednostavno kao rezervu ako im se one koje nose uprljaju, pokazala je studija firme koja proizvodi britansko žensko donje rublje Sainsbury’s Lingerie, a prenosi Daily Mail.

Anketa provedena na 2500 odraslih otkrila je i da na odabir donjeg rublja utiče konfekcijski broj žene, pa tako one sa brojevima 34, 36 i 38 preferiraju pamučne, nisko rezane gaćice, a žene koje nose brojeve veće od 44 preferiraju gaćice sa visokim pojasom, koje imaju funkciju stezanja trbuha.

Više od polovine žena nosit će posebno, seksi rublje za Valentinovo. Velik broj njih nosi rezervne gaćice kako im se ne bi dogodila scena iz filma Dnevnik Bridget Jones, u kojem Rene Zellweger otkriva svoje neugledne, “bapske” gaće odabraniku svoga srca, prenosi 24sata.

– U slučaju da se spoj odvija dobro, rezervne gaćice mogu biti jako praktične. Ako žena nasluti da bi moglo doći do seksa, može jednostavno otići na wc i promijeniti ih – rekla je glasnogovornica Sainsbury’s Lingeriea, Toni-Ann Lindsay.

(VisokoIN)