Visočanin Mirnes ef. Lemeš sekretar ICNAB-a u Americi

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Sekretar ICNAB-a, Visočanin, Mirnes ef. Lemeš stigao je u Ameriku, tačnije u Phoenix, AZ gdje počinje sa svojim radom dobivši sve neophodne papire. Sa sekretarom možete stupiti u kontakt na broj telefona 602-761-9882 svaki radni dan od 10 do 6 ET. Svi imami, predstavnici džemata svoje poslove džemata i zajednice će ubuduće obavljati preko sekretara ICNAB-a. Također sva obavještenja, pozive kao i druge aktivnosti džemati će proslijeđivati sekretaru koji će putem zvaničnih kontakata obavještavati druge džemate i pojedince kao i širu javnost kada to bude potrebno.

Sekretar ICNAB-a će koordinirati rad drugih tijela unutar ICNAB-a, usko sarađivati sa sekretarima i drugim odgovornim u tim tijelima, te je potrebno da isti budu u kontaktu sa Mirnes ef. kako bi se poslovi na drugim nivoima također uspješno obavljali, a posebno na nivou medžlisa.

Na kraju želim da poželim uspješan i hairli rad Mirnes ef. uz nadu da će njegov dolazak još više unaprijediti Islamsku zajednicu Bošnjaka Sjeverne Ameirke.

Mahsus selam!

Mr. Sabahudin ef. Ćeman
Glavni imam

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.