“Visočko ljeto 2012.” počinje 02. jula

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Povodom manifestacije „Visočko ljeto 2012.“ održana je danas u Maloj sali Općine Visoko. I ove godine organizacija Manifestacije pripala je Općini Visoko i suorganizatorima JKP «Gradska groblja» d.o.o. Visoko, JKP «Visočica» d.o.o. Visoko i JP Radio i televizija Visoko. Budući da ove godine mjesec Ramazan pada na stari datum održavanja Manifestacije, “Visočko ljeto 2012.” će biti održano u izmijenjenom terminu.

Kako je na današnjoj konferenciji za medije izjavila pomoćnica načelnika u Službi za privredu i finansije, Edina Ferizović tradionalni Vašar, odnosno Dani trgovine, trajat će od 02.07.2012. do 08.07.2012. godine. Sportski i kulturno-zabavni program trajat će od 13.07.2012. do 18.07.2012. godine.

Prema riječima gospođe Ferizović, Visočko ljeto ove godine ne završava tradicionalno 02. augusta, danom Aliđuna. Međutim, ostaje otvorena mogućnost onima koji budu zainteresovani da obilježe taj datum. Ukoliko bude zainteresovanih za iznajmljivanje štandova tog dana, općinske službe će biti na raspolganju.

Cijene zakupa štandova ostaju iste kao i prošle godine, a sve informacije o zakupu štandova možete dobiti u Općini Visoko, soba broj 4, tel. 032/732-503 ili 732-505.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.