VISOKO: Javni poziv za korisnike prava na dječiji dodatak

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Obavještavamo korisnike prava na dječiji dodatak da za srednjoškolce i studente dostave uvjerenje o redovnom školovanju, kao i potvrde o visini ličnog dohotka ili uvjerenja Službe za zapošljavanje općine Visoko, do 30.09.2014. godine.

Također se obavještavaju korisnici čija djeca nemaju 15 godina života, da su dužni dostaviti uvjerenja o nezaposlenosti/platnu listu ili dokaze iz kojih se mogu utvrditi mjesečna primanja, kao i CIPS-ovu prijavnicu.

Ovim putem obavještavamo korisnike koji se ne odazovu po ovom Oglasu, da se pravo na dječiji dodatak obustavlja sa 30.09.2014. godine, odnosno 31.10.2014. godine, za studente, a na osnovu Instrukcije Ministarstva rada i socijalne politike broj: 09-35-1987-1/14 od 19.02.2014. godine.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.