Visoko: Opljačkana trgovina u mjestu Arnautovići!

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva u kojima su tri lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Visoko

U toku noći 21/22.10.2012. godine, u mjestu Arnautovići, izvršeno je krivično djelo teška krađa u STR “AB”, vlasništvo G.A., odakle je otuđena određena količina novca i cigareta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Dana 22.10.2012. godine, na platou stočne pijace u mjestu Očazi, od strane dva nepoznata lica izvršena je krađa novčanika iz džepa od J.J., koji je zadržao jednog izvršioca do dolaska policijskih službenika. Legitimisanjem je utvrđeno da se radi o M.M. iz Tuzle koji je dobrovoljno predao otuđeni novčanik, nakon čega su policijski službenici pronašli i drugog izvršioca, B.A. iz Tuzle. Navedena lica su lišena slobode i zadržana u službenim prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još devet saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

(VisokoIN)

Vezani članci

Mahir Burić: Zasluženo smo slavili, hvala navijačima na sjajnoj podršci

VISOKOIN.COM

Visočki Neimax nastavio trend rasta pored svih problema

VISOKOIN.COM

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

PROMOVISANA MONOGRAFIJA “VISOKO I OKOLINA KROZ HISTORIJU II – OSMANSKI PERIOD”

VISOKOIN.COM

Tradicionalni rafting Eko-Vikinga i otkrivanje spomen ploče Adnanu Džafiću

VISOKOIN.COM

Ekipa “Bosanskog viteza” uputila čestitku povodom Dana državnosti BiH

VISOKOIN.COM

Unesite komentar