VISOKO: Završeni radovi na izradi trotoara od Konzuma do Vatrogasnog doma

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Programom kapitalnih ulaganja u infrastrukturu iz budžeta Općine Visoko za 2014.g. (cestovna infrastruktura), planiran je projekat izrade trotoara od betonske galanterije, od Konzuma do Vatrogasnog doma.

Ukupna dužina rekonstruisane dionice iznosi 90 m i širine 2,25 m. Općina Visoko, kao investitor uvela je izvođača radova “MGV gradnja” d.o.o. Visoko u posao 22.09.2014.g.

Nadzor nad izvođenjem radova vršila je firma «BauArt» d.o.o. Visoko. Svi radovi predviđeni projektom rekonstrukcije izvedeni su u skladu sa općim tehničkim uslovima.

Vrijednost radova je iznosila 12.364,78 KM sa PDV-om. Sredstva su u cijelosti obezbijeđena iz budžeta Općine Visoko za 2014.g.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.