Vlada FBiH prihvatila izvještaj o privatizaciji Fabrike obuće Goruša

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Federalna vlada prihvatila je izvještaj Agencija za privatizaciju u Federaciji BiH o privatizaciji tehničko-tehnološke cjeline Fabrika obuće Goruša s pripadajućim zemljištem u vlasništvu preduzeća KTK “Visoko” d.d. Visoko, saopštio je Ured Vlade FBiH za odnose sa javnoću.

KTK “Visoko” d.d. Visoko, Porezna uprava Federacije BiH, Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije i Agencija za privatizaciju u Federaciji BiH su zaduženi da nastave aktivnosti na realizaciji zaključka Vlade FBiH od 3. novembra 2016. i da na osnovu relevantne dokumentacije utvrde iznos dugovanja za uvezivanje radnog staža bivših radnika ove fabrike obuće.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.