Wizz Air daje novi popust na letove ako ih rezervišete u ovom periodu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Aviokompanija Wizz Air nudi 20 posto popusta na sve letove rezervisane danas, u srijedu, 21. marta, do ponoći.

Uskršnji praznici su blizu i tim povodom WIZZ poziva putnike iz Bosne i Hercegovine da iskoriste produženi vikend i kupe karte po izuzetno niskim cijenama. Bez obzira da li želite da iznenadite svoju porodicu za Uskrs ili jednostavno želite da posjetite neki novi grad sa dragom osobom, pravo je vrijeme da iskoristite ovaj popust i provedete nezaboravan uskršnji vikend.

Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 30. aprila 2018.

Uz karte po početnoj cijeni od samo 19,99 KM, možete isplanirati savršeno putovanje u posljednjem trenutku do jedne od 17 destinacija u 8 zemalja u kojima Wizz Air leti sa dva domaća aerodroma iz Tuzle i Sarajeva.

“Zašto da ne odete u uskršnju posjetu rodbini u Švedskoj u neki od tri grada Göteborg, Malmö ili Stockholm, a ukoliko ste željni kulture, posjetite Beč koji će sa tuzlanskog aerodroma biti dostupan od 27. aprila. Samo požurite, putnici u Bosni i Hercegovini imaju vremena samo do ponoći da obezbijede avio karte po najboljoj cijeni”, poručili su iz ove kompanije.

Popust od 20 posto odnosi se na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 21. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu.

Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 30. aprila 2018. Cijena se odnosi samo na rezervacije na wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.TOP VIJESTI

Više vijesti