Za Oslonac Fondacije proglašen dugogodišnji uposlenik Namik Mejdija

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Kao što je to učinjeno i prošle godine, i ove godine Fondacije je proglasila i najbolje uposlenike godine, te na taj način pohvalila i nagradila zalaganje i trud pokazan tokom sezone koja je na izmaku. Ove godine bilo je nekoliko kategorija, a komisija koju su činili Sabina Osmanagić, Dženana Pašić, Evelina Ćehajić, Nermin Bajić i Sandin Adilović, imala je izuzetno težak zadatak da između šezdeset uposlenika istakne one koji su pokazali više od ostalih.

Uposlenik godine, kao i prošle je vrijedni i iskusni predradnik Fondacije Mustafa Bajić, dok je nagrada Najredovniji uposlenik otišla u ruke još jednog dugogodišnjeg radnika, Salka Novokmeta. Proglašen je i Rookie Fondacije, a to priznanje je osvojio vodič Esmer Alimanović, Loyalitie Fondacije za ovu godinu je Edo Građan, a Lice Fondacije menadžerica Azra Ohran Zubić.

Dodijeljene su i nagrade u još nekoliko kategorija, pa je tako za Oslonac Fondacije proglašen dugogodišnji uposlenik Namik Mejdija, nagrada za zalaganje ide u ruke Vere Blagojević, dok su Udarnici Fondacije za ovu godinu Nermin Bajić i Sadžid Džanko. Posebna priznanja uručena su dugogodišnjim vodičima Emiru Zubiću i Harisu Delibašiću, a za predani volonterski rad nagrađen je Visočanin Tarik Karamehić.

Ove nagrade su priznanje za minuli rad, ali i motiv više, kako onima koji su proglašeni za najbolje i određenim kategorijama, tako i drugim uposlenicima, da nastave sa marljivim radom i ličnim doprinosom, sve s ciljem daljeg napretka i razvoja Fondacije, ali i samog projekta istraživanja u Visokom.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.