Zaklao suprugu, pa na Facebooku uživo poslao užasnu poruku (VIDEO)

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Krvavi muškarac snimao se uživo na Facebooku samo nekoliko trenutaka nakon što je nasmrt nožem izbo svoju suprugu u gradu Mühlacker na jugozapadu Njemačke.

Na stravičnoj snimci 41-godišnji Abu Marwan govori u kameru, a na njegovom licu i rukama vidljivi su tragovi krvi. Priznao je da je usmrtio svoju ženu nakon što ga je izbacila iz kuće, piše Arab News.

– Pozdrav, ja sam Marwan. Žena me izbacila iz kuće, a ja sam došao natrag i izbo je nožem. Rekao sam joj: ‘Pusti mog sina da živi sa mnom’, no ona je to odbijala i prijetila mi socijalnom službom. Zario sam joj nož tri-četiri puta. Je li mrtva ili živa – ne znam. Moj sin želi živjeti sa mnom. Nisam kriminalac, no ako vam netko ne dopušta da živite u miru, morate nešto učiniti. Ja samo želim živjeti sa svojom djecom, rekao je ubica u emitiranju uživo.

Svojim prijateljima na Facebooku poručio je da će “ovako završiti sve žene koje se igraju svojim muževima”. Marwan je optužen da je usmrtio svoju 37-godišnju partnericu zarivši joj nož pet puta u vrat, nakon čega se sa svojim 12-godišnjim sinom snimio za Facebook.

Marwan, inače porijeklom iz Sirije, prilikom snimanja je zamolio korisnike Facebooka da dijele njegovu objavu kako bi je što više ljudi vidjelo. Video je ubrzo uklonjen.

Njemački mediji prenose kako je policiju obavijestila malena kći posvađanog para, a Marwana su uhapsili u Karlsruheu nedugo nakon što je pobjegao s mjesta zločina.

https://youtu.be/phGD9BHtRJQTOP VIJESTI

Više vijesti