Započela primjena projekta “Hitni oporavak od poplava”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obavještava da je zvanično započela implementacija projekta Svjetske banke “Hitni oporavak od poplava” (FERP). Jedna od komponenti projekta jeste i sanacija pruga i klizišta uz pruge u BiH.

JP Željeznice Federacije BiH d.o.o. je u saradnji sa Jedinicom za implementaciju projekta pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, započelo pripremu projektne dokumentacije za kandidovane projekte.

Da bi zainteresirani subjekti i organizacije bili upoznati sa radovima i imali priliku dati svoje komentare na dostavljene prijedloge, na navedenim linkovima moguće je preuzeti poziv za javnu raspravu i sažete tabele okolinskog upravljanja.

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU
SAŽETE TABELE OKOLINSKOG UPRAVLJANJA

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.