Zašto su žene koje su dugo same sretnije?

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Naše društvo činjenicu da žena nije u vezi često povezuje s osjećajem usamljenosti ili tuge, no to često uopće nije slučaj. Donosimo i razloge zašto.

1. Imaju više vremena za sebe

Žene koje su u vezi često smatraju da nemaju dovoljno vremena za sebe. Međutim, ako niste u vezi, imate puno više vremena za sebe u kojem možete otići na koncert ili u kazalište, pročitati onu knjigu o kojoj dugo razmišljate.

2. Nema pritiska da ispunjavate očekivanja svog partnera

Na vezama treba raditi i to nas ponekad može jako opterećivati. S druge strane, kada nemate nekoga čija očekivanja morate ispunjavati, nemate takvih problema. Radite ono što želite, bez ikakvog stresa.

3. Mogu se usredotočiti na karijeru i vidjeti što stvarno žele

Žene se većinu vremena odriču svojih snova i ambicija kako bi se prilagodile vezama, partnerima i djeci. Pokušavaju udovoljiti svima oko sebe i zamenaruju vlastite potrebe.

Žene koje nisu u vezi nemaju tih briga. Posložile su svoje prioritete te su zbog toga sretnije i ispunjenije.

4. Rade na odnosima s drugim ljudima

Kada ste u vezi, većinu vremena provodite s partnerom i zapostavljate druge veze, one s prijateljima i obitelji. No kada niste u vezi, imate više vremena posvetiti se prijateljima i s njima provoditi vrijeme.

5. Putuju više i manje se brinu

Činjenica da je osoba sama pomaže joj da svijet vidi drugačijim očima i stvari doživljava drugačije nego što bi to slučaj bio da je u vezi, piše portal Brightside.TOP VIJESTI

Više vijesti