Zbog čega se muškarci najviše kaju?

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Iako je uvriježeno mišljenje da muškarci najviše žale što nisu spavali sa određenom ženom, izgleda da je istina puno drugačija.

Ni pripadnici jačeg pola nisu imuni na ljubavne greške, a čitaoci magazina “Women's Health” otkrili su svoje.

Žao mi je što sam spavao s udatom prijateljicom

“Imao sam dobru prijateljicu s kojom sam se spetljao i nakon što se ona udala. To mi se obilo u glavu i sada više ne pričamo. I ona i ja nastavili smo sa životom, ali da mogu vratio bih vrijeme samo da ne ponovim ovu grešku. Umiješao sam se u tuđe zavjete i izgubio prijateljicu”, istakao je jedan od čitalaca.

Spavao sam s prijateljicom dok je bila na pauzi s momkom

“Iako je bila njena zamisao, spavati s prijateljicom nakon što je raskinula vezu bila je najveća greška. Ona se brzo pomirila s partnerom, a stvari između nas postale su i više nego čudne”.

Žao mi je što sam nevinost izgubio prije braka

“Najviše mi je žao što sam nevinost izgubio prije braka. Tim ljudima sam dao dio sebe iako sam znao da s njima ne mislim ništa ozbiljno. Na putu sam izgubio djelić sebe”, kaže anonimni čitalac.

Žalim što sam spavao s bivšom djevojkom svog prijatelja

“Spavao sam s prijateljevom bivšom djevojkom što mu je ona na kraju i priznala. Naše prijateljstvo se tada raspalo i ne mogu to da prežalim”

Žao mi je što sam seks shvatao preozbiljno

“Najviše žalim što sam seks shvatao previše ozbiljno. Ponekad je to samo zanimljivo i smiješno iskustvo i da se naučim da se smijem tome. Kad se sad sjetim toga, žao mi je što sam sebi stvarao takav pritisak”.

Da li postoji neka seks-greška zbog koje se vi kajete?

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.