ZBOG FLERTA MARIJE KARAN SA NOVAKOM: Oglasila se Jelena Đoković

Nakon što se u btrojnim medijima pojavila vijest da je glumica Marija Karan “zavodila” Novaka Đokovića na koncertu Dine Merlina, gdje mu se navodno udvarala, oglasila se njegova supruga.
Iako uglavnom ne reaguje na slične natpise u medijima, sve je iznenadila žestoka reakcija Jelene Đoković.
Naime, kada je vidjela tekst u jednom tabloidu, ona je na svom Instagram story-ju, okačila fotografiju pomenutog teksta.
-Poslije 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo “pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima… Jer tako se poštuje lik i djelo, jednog mladog, uspješnog sportiste. Omaklo mu se da je sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere. Živimo u vremenima kada čovjek stvarno mora da se zapita šta čita i kome vjeruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vijesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profitima ne može da nikoga inspiriše na dobra djela. Znamo da je stub svakog zdravog duštva porodica, pa zar je moguće da medije korisitmo kao sredstvo da je ocrnimo i poljujamo?! Jel to recept za uspjeh ili propast jednog društva? Vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kako trabunjam iz zone komfora. Ja sam svoj odgovor na lažne i prazne vijesti pronašla u osnivanju “orgnlmagazine” sa ciljem da osnažim naše novinare i dam im platformu gdje će moći da pišu društveno korisnim i inspirativnim temama. Umjesto da jurimo skandale i klikove da damo prostor divnim kreativnim ljudima da pričaju o svojim iskustvima i putu do njihovih vrhova. Da prikažemo najljepše što imamo. Najbolje. – završila je Jelena na svom Instagram profilu.

Unesite komentar