Zbog vandredne situacije u Mostaru AB2 vrši besplatnu dostavu hrane i lijekova

Zbog vanredne situacije u Mostaru, domaća logistička kompanija A2B Express Delivery d.o.o. će besplatno dostavljati lijekove apotekama i bolnicama, te hranu domovima zdravlja, klinikama, sirotištima i narodnim kuhinjama u ovom gradu.

Kako je u Mostaru vanredno stanje, te se ulicama smiju kretati isključivo vozila hitne pomoći, policije i, po odobrenju Civilne zaštite Mostara također i vozila A2B Express Delivery d.o.o., ova logistička kompanija će dostavljati lijekove apotekama i bolnicama, kao i hranu domovima zdravlja, klinikama, sirotištima, te narodnim kuhinjama.

Cijela akcija trajat će dok god je na snazi obustava saobraćaja u Mostaru, a pomoć ovom gradu se može upućivati i iz ostalih dijelova Bosne i Hercegovine.

Ovim putem želimo o tome obavijestiti kako cijelu javnost u Bosni i Hercegovini i u Mostaru, tako i Vladu Federacije BiH, Vladu Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, Civilnu zaštitu, Gorske službe, bolnice i apoteke u ovom gradu. Svi oni se mogu obratiti na dolje navedene kontakt telefone našeg Call Centra.

Za konkretnu pomoć i sve dalje informacije molimo kontaktirajte Call Centar:

+387 33 773 290 ili 1300

(VisokoIN)