Željko Joksimović predstavio novi singl “Milimetar”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Muzičar Željko Joksimović predstavio je novi singl “Milimetar” na druženju u BIG Fashion shoping centru u Beogradu. Joksimović je ispričao da je nadahnuće dobio nakon što je saznao da će postati otac blizanaca, i nije mu trebalo mnogo da stvori ovu brzu i veselu kompoziciju.

“Milimetar je pjesma koju sam bukvalno napisao za jednu noć. Bio sam toliko ispunjen i srećan zbog divnih vijesti. Sačekao sam da Jovana zaspi i onda sam sjeo i sve te divne emocije nekako pretočio u muziku. Ujutru kada je ustala i kada sam joj pustio pjesmu, rekla je da je to jedna od najlepših pjesama koje je čula”, sa uzbuđenjem je otkrio Željko Joksimović.

Dobar ritam i posebna energija kojom novi singl odiše najavljuje da će “Milimetar” biti nezaobilazna numera na svim ljetnim dešavanjima širom regiona.

“Riječ je, prije svega, o modernoj pjesmi, ali na trenutak može da se čuje i zvuk osamdesetih. Rekao bih da zbog toga ima i boje stare Jugoslavije. Mislim da će se dopasti svim generacijama”, kazao je.

Na pjesmi je Željko radio zajedno sa Vjekoslavom Huljić, jednom od najboljih tekstopisaca na ovim prostorima.

“Vjekoslava, supruga mog divnog kolege Tončija, napisala je fantastičan i pitak tekst kojim je unaprijedila pjesmu. Po svaku cijenu smo htjeli da izbjegnemo da tekst bude banalan, jer brže pjesme vam nekada nametnu takav tekst. Zaista sam srećan kako je sve ispalo i očekujem da će cijelo ljeto biti u znaku Milimetra”, istakao je Joksimović.

Novi ljetni hit izašao je u MINACORD produkciji, a pjesma će moći da se čuje na zvaničnom YouTube kanalu Željka Joksimovića koji broji preko 100 hiljada pratilaca, na Željkovoj FB stranici i njegovom VIBER public chat kanalu, kao i na radio i TV stanicama.

Više vijesti