Žena pretukla supruga jer je zaključao vrata od kuće

Zbog sumnje da je u svojoj kući u sokobanjskom selu Vrmdža u Srbiji istukla svog nevjenčanog supruga D. S. (49) i nanijele mu lakše ozljede, policija je privela i odredila pritvor do 48 sati njegovoj nevjenčanoj supruzi Z. M. (44).

D. S. je dobio batine jer je zaključao vrata kuće dok je spavao, a ključ je ostavio u bravi, zbog čega Z. M. nije mogla da uđe u dom. Bijesna, ona je počela da lupa u vrata i uspjela da probudi nevjenčanog supruga.

– D. S. je, još uvek omamljen od sna, došao do vrata – kaže izvor iz istrage.

– A, tu je ugledao Z. M., kojoj je, kako je kazao, “para izbijala na uši”.

Muž je ženi pokušao da objasni da je vrata zaključao jer se bojao da neko ne uđe u kuću i pokrade ih, jer ima čvrst san.

– Međutim, Z. M., koja je sitna rastom, bila je toliko besna da nije želela ni da ga sasluša – nastavlja sagovornik Novosti.

– Počela je da se svađa, a u jednom trenutku je lupila mužu šamar. Iznenađen i još uvijek bunovan od sna, D. S. se zateturao. Žena je to iskoristila, prišla mu i nastavila da ga udara po cijelom tijelu. – Šutirala ga je, grebala i vukla za kosu – navodi sagovornik.

– Ali, D. S. je uspeo da se otrgne i pobegne u dvorište. Međutim, Z. M. je potrčala za njim i nastavila je da ga juri. Sve su to gledale komšije koje su pozvale policiju, čije su patrole spasle D. S. težih batina.

Tukla i ranije

– Z. M. je policiji poznata odranije po istim delima, jer se često tukla i sa bivšim suprugom – dodaje sagovornik. Protiv nje je podnijeta prijava zbog nasilja u porodici i određen pritvor do 48 sati.