Žene cijene osnovne karakteristike kod muškaraca

U moru savjeta kako osvojiti djevojku, kako se ponašati ili čime je impresionirati, pomalo se zaboravlja da žene cijene osnovne karakteristike kod muškaraca. Znate li skuhati jednostavni obrok ili razgovarati o aktuelnim temama? Kad se sve zbroji, većina žena zadovoljna je s muškarcem koji u malom prstu ima osnovne vještine, piše Ask Man, a evo deset najpotrebnijih.

1. Komunikacija

Možda vam se ovo neće činiti važnim dok uz pivo razgovarate s prijateljima, ali na sastanku s djevojkom bitno je kako komunicirate. Razgovarati s nekim koga zapravo ne poznajete, i to cijelu večer, velika je vještina.

2. Stil odijevanja

Naravno da svako ima svoj stil odijevanja, namjerno ili ne, ali ponekad je tanka linija između otkačenog outfita i običnog štreberka. U svakom slučaju, ne možete pogriješiti ako se držite osnova i ne komplicirate previše s detaljima. Traperice odgovaraju svakom stilu i tu ne možete pogriješiti. Ono što žene puno više smeta je kada muškarci djeluju kao da su se zapustili.

3. Seks

Da, seks je važan i ženama. Možda se ponekad radi o malo drugačijim motivima kad je razlika među spolovima u pitanju, ali seks emocionalno povezuje partnere, a žene vole znati da su voljene.

4. Popravci po kući

Za ovu vještinu zaista ne trebate više od osnovnog alata. Svakoj je dami lakše ako ćete radije vi zaprljati ruke i popraviti kvar na umivaoniku ili postaviti sliku na zid.

5. Sport

Kako muškarci ponekad izražavaju svoje osjećaje i pokazuju žensku stranu, vrijedi i obrnuto pravilo. Stoga se nemojte iznenaditi ako vam draga kaže da boksa ili naporno vježba jer tako izbacuje frustracije i dobro se osjeća.

6. Kuhanje

Ako do sada u životu niste niti kafu skuhali, krenite malim koracima. Svaka će žena biti ugodno iznenađena kad shvati da muškarac zna kuhati. Jednostavi recepti poput tjestenine s umakom od rajčice brzo su gotovi, a uz malo dekoracije i lijepo postavljeni stol, izgledat će poput jela vrhunskog šefa. Ako treba, zamolite za pomoć prijatelje ili obitelj i malo vježbajte jer će vam ta vještina i inače dobro doći u životu.

7. Ples

Postoji li i jedan dobar način da demonstrirate svoje samopouzdanje, opuštenost i pristupačnost – to je ples. Gibanje u ritmu i nije tako teško, mada se mnogim muškarcima čini nemogućom misijom, a i prava je prilika da se privinite jedno uz drugo i osjetite vibracije.

8. Sami popravljate automobil

Ko ne voli imati snalažljivog muškarca pored sebe? Upravo se na to odnosi važnost ove vještine. Nije poanta u tome da svaki motor znate rastaviti i sastaviti do najsitnijeg komadića, ali žene se vole osjećati sigurno i ukoliko znate dijagnosticirati najčešće kvarove, damama je to dovoljno.

9. Svirate neki instrument

Svirate li neki instrument to je impresivno samo po sebi. Iza toga je uloženo puno truda i rada pa će se svakoj dami svidjeti odsvirate li neki hit u društvu i napravite nezaboravni parti ili romantičnu večeru začinite laganicom.

10. Strani jezici

Između svih na listi, strani jezik najteži je zadatak ako ste tek početnik jer treba vremena da dođete do konkretnog znanja. No, žene vole muškarce koji ulažu u sebe i bit će oduševljenje ako pokažete da govorite neki strani jezik u nekom zgodnom i šaljivom trenutku.

(VisokoIN)