Žene odlučile: Kamiondžije i vozači autobusa najbolji u seksu, a ove muškarce zaobilazite!

Ako vam je seksualni život zapao u dosadu i imate osjećaj da bi pod hitno trebalo nešto da mijenjate, nije loše poslušati savjete drugih žena na temu – koji muškarci su najbolji u krevetu.

Ankete su pokazale da, na primjer, muškarce zaposlene u finansijskim ili kompjuterskim sektorima treba zaobilaziti u širokom luku, jer će ga učiniti još dosadnijim, piše Metro-portal.hr.

Ova takozvana “poslovna” kategorija muškaraca previše brine o svom izgledu, ima višak samopouzdanja i misli uglavnom misle kako oni vama čine uslugu jer se možete pohvaliti kako ste spavale sa biznismenom punim love, ali u realnosti to je grupa muškaraca koja se uglavnom ne brine oko seksualnih potreba žena niti istinski želi da ih zadovolji.

Bez obzira na to što će zvučati kao totalni stereotip, među svim zanimanjima kao najatraktivniji seksualni partneri proglašeni su: kamiondžije i vozači autobusa.

Naime, oni su skloni prljavom govoru u krevetu, što se u kratkim aferama pokazalo kao vrlo poželjno. Oni će se potruditi oko vas i svu pažnju posvetiti samo vama i to će ih činiti zadovoljnim. Iznenađujuće, na listi su im se, prilično iznenađujuće, vrlo približili advokati, kojima su dragi eksperimenti u krevetu, što je takođe poželjno ponašanje.

Ne čudi da su na vrhu top liste najdosadnijih muškaraca računovođe i teleoperateri, a tamo ih je postavila potpuna neinventivnost i predvidljivost u krevetu.