Ženski trikovi kojima muškarci ne mogu da odole

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Začuđujuće, ali istinito – muškarac za sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići! Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspjeh, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primjeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se sitnim trikovima.

Odijelo

Još jednom se potvrdilo: odjeća čini čovjeka. Pruge su u modi, ali jednobojna odjeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbjegavajte crnu odjeću, koja ostavlja preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Popravljanje

Suptilno popravljanje odjeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego.

Štikle

Štikle su muškarcima seksi, ali baletanke mogu biti još seksepilnije ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste razigranog uma, a ako pritom imate prekrštene noge, pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, dobiće utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

Veza

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, zato je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primjetite da vas promatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti prema vama.

Samopouzdanje

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste djelovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte pretjerati i držati ruke na bokovima, jer tako nećete izgledati izazovno, već samo nepristupačno.

Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) djeluje jako koketno i privlačno. Pri govoru tijela pazite i da, dok sjedite, ne prekrstite zglobove ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negdje drugdje, prenijela je Super žena.

Više vijesti