Znate li kako zadovoljiti ženu?

Šta god muškarci mislili, činjenica je da žene vole seks i o njemu maštaju ponekad jednako često kao i muškarci. Širok spektar ženskih maštarija često uključuje jednu od pet poza u kojima uživaju!

Ukoliko baš vi ovoga ljeta želite biti ljubavnik o kakvome gotovo svaka žena sanja, vrijeme je da naučite nekoliko korisnih trikova. Činjenica je da žene u određenim pozama tokom seksa uživaju više nego za vrijeme drugih. Tajna leži u tome što žene maksimalni užitak doživljavaju u pozama koje zahtijevaju minimalnu razinu opterećenja i napora. Žene su s vremena na vrijeme raspoložene za seksi akrobacije, ali kada se radi o pomalo divljem seksu, žene u određenim pozama uživaju više nego u drugima.

Ples u krilu

Većina žena voli za vrijeme odnosa biti gore jer tako imaju osjećaj da one vode glavnu riječ, a ne treba zaboraviti da je upravo moć u velikom broju slučajeva moćan afrodizijak. Premda će neki muškarci pomisliti da ta poza ograničava, to nije točno. Naime, upravo u ovoj pozi imate i više nego dovoljno mogućnosti za eksperimentiranje. Osim poza, možete mijenjati i prostorije, stolice, krevete, kadu, eksterijer, interijer… Izbora je stvarno dovoljno. Ono što treba imati na pameti tokom seksa u ovoj pozi je da se ne prepustite želji da se naslonite i uživate u pogledu i osjećaju, već joj zadovoljstvo povećajte dodirujući joj grudi i trbuh.

Misionarski položaj

Seks u misionarskom položaju, osim što je vrlo udoban, mnogima se čini predvidljivim i puritanski dosadnim, no upravo će takav biti ukoliko vam nedostaje strasti i kreativnosti. Seks u misionarskom položaju jedan je od položaja u kojemu žene najviše uživaju tokom seksa, što nije čudno jer je zadovoljstvo gotovo zajamčeno, dok su neudobnost i gimnastičarske vještine svedene na minimum. Tokom seksa u ovoj pozi muškarci imaju priliku pokazati svoju dominaciju, bilo suptilno ili dominantno, što će uzbuđenje povesti na višu razinu. Za vrijeme seksa u misionarskoj pozi razmotrite mogućnost prostog šaputanja pod plahtama, koje će u kombinaciji s muškarčevom dominacijom gotovo svaku ženu izludjeti.

Poza koja direktno stimulira G-tačku

U ovoj pozi žene poprilično uživaju, pogotovo jer je omogućena direktna stimulacija G-tačke. Seks u ovoj pozi najbolji je kada žena sjedi na podlozi u visini muškarčeva struka jer tada je omogućena duboka penetracija koja će garantirati nezaboravan orgazam. Ovu pozu odlično je isprobati na kuhinjskim ormarićima ili onima u kupaonici, mašini za veš, klaviru ili čak na haubi auta. Tokom seksa u ovoj pozi postoji opasnost od prerane ejakulacije, stoga na vrijeme usporite ili stanite kako biste dobili na vremenu, a partnerici osigurali užitak.

Poza ‘kašika’

Poza u obliku kašike obećava nevjerovatan seks, što ne čudi jer se nalazi na popisu ženama omiljenih poza. Žena vole na leđima osjetiti muškarčeva prsa, te će je njegov snažni zagrljaj sigurno uzbuditi. Ova poza je odlična jer ne zahtijeva posebne fizičke napore i akrobacije, a muškarcu je omogućeno da se tokom seksa rukom poigra s njezinim erogenim zonama.

Poza odostraga

Mnoge će muškarce možda iznenaditi otkriće da se upravo ova poza nalazi na listi ženama omiljenih poza, no zapravo je ovo položaj u kojemu žene doista uživaju. Sve dok se ne osjećaju isključivo kao seksualni objekti, žene će uživati u ovoj pozi, ali i u dodirima po leđima, grudima i drugim erogenim zonama.

(VisokoIN)